Over Budelpack

Familiebedrijf Budelpack is een innovatieve co-packonderneming en sinds 1971 gespecialiseerd in het primair verpakken van naakte voedingsmiddelen (food, petfood en fresh) in flexibele, vormvaste en kartonnen productverpakkingen. Wij nemen verpakkingszorgen, capaciteitsproblemen en investeringsrisico's bij u weg. Daarbij voegen we onderscheid en gebruiksgemak aan uw productverpakkingen toe, en flexibiliteit en kostenefficiëntie aan het verpakkingsproces.

Full-service bedrijf met breed dienstenpakket

Als full-servicebedrijf bieden wij u een breed en compleet dienstenpakket met o.a.:

Flexibele co-packinglocaties in heel Europa

Onze hoofdlocatie in Poortvliet in Zuidwest-Nederland beschikt over 35 voedselveilige verpakkingsruimtes, waaronder nootvrije zones. Hier verpakken we uw food en petfood (vast, vloeibaar, in poeder- en korrelvorm) in vrijwel elke gewenste verpakking. Op onze locatie in Tholen verpakken we zowel food als non-food artikelen. Is het efficiënter uw producten elders in Europa of in het Verenigd Koninkrijk te verpakken? Door onze samenwerking met een grote gerenommeerde logistiek dienstverlener kunnen we vanuit Budelpack On Site B.V. overal in Europa snel een 'dedicated', voedselveilige verpakkingsoperatie voor u inrichten en opstarten.

Verpakken van food, petfood én fresh food

Naast food en petfood richten we ons op fresh: het volautomatisch verpakken van druiven in punnets. Deze activiteit is ondergebracht in InnoFresh Packing B.V. Daarnaast bieden we telers en importeurs een mobiele verpakkingsservice. Wij komen met een gesloten trailer met inpaklijn naar u toe om gedurende een dag(deel)fruit of groente 'van de tak in een stakzak' te verpakken.

Voor wie werken wij?

Onze klantenkring bestaat uit A-merkeigenaren, producenten en retailorganisaties in Europa, waaronder:

 
 

Meer informatie over Budelpack?

Heeft u vragen? Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens (klik hier) achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Onze passie

Het Budelpack-team verpakt uw voedsel met zorg en passie. Zo netjes, veilig en efficiënt mogelijk. In verleidelijke verpakkingen, zodat uw product schittert en uw omzet stijgt.