Innovatieve verpakking

Samen met (internationale) ontwerpbureaus en verpakkingsbedrijven ontwikkelen we regelmatig nieuwe, betaalbare verpakkingsconcepten. Concepten die aan de behoeften van uw klanten voldoen. Wilt u een snelle, makkelijke toegang tot deze slimme verpakkingsinnovaties en nieuwe product-verpakkingcombinaties? Bel snel +31 (0) 166 - 61 99 99!

Verrassende verpakkingsconcepten voor merkeigenaren

Productlevenscycli worden korter. De druk om producten sneller te ontwikkelen, te introduceren en terug te verdienen groeit. Een grote uitdaging. Door uit onze vele, kant-en-klare verpakkingsinnovaties te kiezen, bent u zeker van beperkte investeringen en minimale risico's. En van een snelle gang naar het schap. Wij hebben inmiddels ruim 200 productintroducties begeleid.

Nieuwe product-verpakkingcombinaties voor retailers

Als supermarktorganisatie zoekt u onderscheid. Uw eigen merk biedt volop kansen. Een aangepaste of nieuwe verpakking trekt de aandacht van uw klanten en geeft uw omzet een flinke boost. Als creatieve, full-service co-packer bedenken en verzorgen wij opvallende ontwerpen, een makkelijk bruikbare verpakking of een geheel nieuwe product-verpakkingcombinatie voor u.

Meer informatie over innovatieve verpakkingen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99, mail info@budelpack.com of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

U kunt ook kiezen voor één van onze flexibele verpakkingen, vormvaste verpakkingen of kartonnen verpakkingen.

Innovatieve verpakking - Budelpack

 • 'Twist'

  Gebruiksvriendelijke verpakking voor de snelle bereiding van vers cupcakedeeg

  Met de Twist presenteert co-packingspecialist Budelpack Poortvliet BV een vernieuwende, gebruiksvriendelijke verpakking. De Twist is een voorgevormde kneedzak met spuitmond, die het gebruik van keukengerei overbodig maakt. Met toevoeging van water bereiden jong en oud snel en gemakkelijk glad cupcakedeeg.

 • 'Jiggle'

  Lichte, compacte verpakking voor een snelle, makkelijke bereiding van beslag

  Budelpack Poortvliet BV introduceert de Jiggle: een staande, voorgevormde schudzak met schenktuit voor een snelle bereiding van poffertjes- en pannenkoekenbeslag. De gebruiksvriendelijke verpakking bespaart consumenten tijd, moeite en vuile vaat. De flexibele schudzak is tot 3x lichter dan de schudfles en neemt tot 8% minder ruimte in.

 • Flessen en potjes

  Vormvaste flessen en potjes bieden producten maximale bescherming en hebben een hoge attentiewaarde in het winkelschap. Potjes zijn veelvoorkomende verpakkingen voor o.a. snoep en kauwgom. Superhandig voor onderweg. Een mooi voorbeeld van een opvallende, gebruiksvriendelijke fles is de schudfles van een bekend merk bakmeel.

 • EdgeStand® stazak

  Het nieuwe alternatief voor de stand pouch en blokbodemzak

  Zoekt u een alternatief voor de stand pouch of blokbodemzak? Onze Japanse partner Chokoku-Plast Corporation ontwierp de EdgeStand®: de baanbrekende stazak van papier of kunststof folie. Voordelig, stabiel en hersluitbaar. Deze uitblinker staat garant voor een mooie, staande schappresentatie. Zelfs producten die horizontaal verpakt worden, kunnen nu vertikaal gepresenteerd worden. De EdgeStand®, in 2008 genomineerd voor de Gouden Noot!

 • UniTube® portieverpakking

  Makkelijk te openen, te doseren en te legen

  Deze eenpersoonsportieverpakking met kant-en-klare inhoud voor direct gebruik, is perfect in te zetten als promotionele, sample- of schapverpakking. De UniTube® is moeiteloos te openen dankzij de smalle, slimme die-cut-opening. Diezelfde opening zorgt voor een gecontroleerde dosering van pasta´s en vloeistoffen. Makkelijk te openen, te doseren én te legen: een echte topper! De UniTube® werd ontwikkeld door onze partner eXpack Ltd.

 • Comfor Lid® doseerdeksel

  Doseerdeksel en hersluitbaar deksel in één

  Met de Comfor Lid® van Constantia Flexibles tovert u kartonnen of plastic bekers om in superhandige verpakkingen voor onderweg. De gebruiksvriendelijke doseerdeksel is uit 2 lagen opgebouwd: een vaste doseerdeksel en een flexibele, aluminium topdeksel voor het verzegelen, openen en hersluiten van de beker. Bij het loshalen van de topdeksel wordt de doseeropening zichtbaar. Comfor Lid®, de comfortabele deksel voor ultiem gebruiksgemak!

 • Snapsil® doseerverpakking

  In één beweging, met één hand openen en doseren

  Met de Snapsil® heeft u een speciale, hersluitbare, lichtgewicht doseerverpakking in handen. Ontworpen om in één beweging, met één hand te worden geopend en gedoseerd. De doseerbaarheid bevordert een meer zuinige omgang met voedsel. Met de Snapsil serveren uw klanten hun voedsel altijd vers. Op elk moment, in elke gewenste hoeveelheid. Voor gebruik onderweg laat u ons de doseerverpakking integreren in een ´disposable´ mes, vork of lepel.

 • Cyclero® flexibel blikje

  Het flexibele, lichtgewicht alternatief voor o.a. aluminium blikjes

  De Cyclero® behoort tot een nieuwe generatie verpakkingen. Het milieuvriendelijke, onbreekbare softpackconcept bestaat uit een meerlaagse, flexibele folie. Geschikt voor de magnetron, handig voor onderweg. Eén van de unieke kenmerken is de omvangrijke materiaalbesparing ten opzichte van o.a. aluminium blikjes. De Cyclero® is ontwikkeld door Huhtamaki Flexible Packaging en won in 2007 de 'Deutscher Verpackungspreis'.

 • Baguette, vernieuwende appelverpakking

  Beschermende, vernieuwende appelverpakking; nooit meer losse gebutste en onverkoopbare appels!

  Het nadeel van losse appelverkoop is dat de consument de mooiste appels uitzoekt en de beurse exemplaren laat liggen. Daarom ontwikkelden wij de Baguette: een beschermende, kartonnen verpakking waarin we alle appels mooi gaaf verpakken. Met deze verpakking voorkomt u dat appels gebutst raken en onverkoopbaar worden. De Baguette is verkrijgbaar in een bedrukbare, stapelbare één- of vierstuksvariant. Deze laatste is opgesplitst in 4 aparte vakken om het rollen en kneuzen van de appels te vermijden.

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

De merkeigenaar ontwikkelde de 'Shaker': een schudfles bakmeel voor het snel bereiden van poffertjes- en pannenkoekbeslag. Een fles die gemak, genieten én plezier uitstraalt. De introductie was gebonden aan een strakke deadline; de Shaker moest binnen 4 maanden in het schap staan. Onze klant besloot (nog) niet zelf te investeren in verpakkingsmachines. Onze kennis en ervaring met snelle, complexe verpakkingsprojecten gaven de doorslag.