Innovatieve verpakking

Samen met (internationale) ontwerpbureaus en verpakkingsbedrijven ontwikkelen we regelmatig nieuwe, betaalbare verpakkingsconcepten. Concepten die aan de behoeften van uw klanten voldoen. Wilt u een snelle, makkelijke toegang tot deze slimme verpakkingsinnovaties en nieuwe product-verpakkingcombinaties? Bel snel +31 (0) 166 - 61 99 99!

Verrassende verpakkingsconcepten voor merkeigenaren

Productlevenscycli worden korter. De druk om producten sneller te ontwikkelen, te introduceren en terug te verdienen groeit. Een grote uitdaging. Door uit onze vele, kant-en-klare verpakkingsinnovaties te kiezen, bent u zeker van beperkte investeringen en minimale risico's. En van een snelle gang naar het schap. Wij hebben inmiddels ruim 200 productintroducties begeleid.

Nieuwe product-verpakkingcombinaties voor retailers

Als supermarktorganisatie zoekt u onderscheid. Uw eigen merk biedt volop kansen. Een aangepaste of nieuwe verpakking trekt de aandacht van uw klanten en geeft uw omzet een flinke boost. Als creatieve, full-service co-packer bedenken en verzorgen wij opvallende ontwerpen, een makkelijk bruikbare verpakking of een geheel nieuwe product-verpakkingcombinatie voor u.

Meer informatie over innovatieve verpakkingen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99, mail info@budelpack.com of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

U kunt ook kiezen voor één van onze flexibele verpakkingen, vormvaste verpakkingen of kartonnen verpakkingen.

Innovatieve verpakking - Budelpack

 • Copacking on Demand

  Een 'make-to-order'-principe waardoor het niet meer noodzakelijk is om eindproduct op voorraad te houden, wat resulteert in een lager werkkapitaal en een verminderd risico op verouderde producten. Bestellingen van eindgebruikers (consumenten) van de klanten van Budelpack komen rechtstreeks binnen bij de verpakkingslijn, waardoor klanten productiebatches van slechts 10 minuten kunnen bestellen.

 • 'Jiggle'

  Lichte, compacte verpakking voor een snelle, makkelijke bereiding van beslag

  Budelpack Poortvliet BV introduceert de Jiggle: een staande, voorgevormde schudzak met schenktuit voor een snelle bereiding van poffertjes- en pannenkoekenbeslag. De gebruiksvriendelijke verpakking bespaart consumenten tijd, moeite en vuile vaat. De flexibele schudzak is tot 3x lichter dan de schudfles en neemt tot 8% minder ruimte in.

 • Flessen en potjes

  Vormvaste flessen en potjes bieden producten maximale bescherming en hebben een hoge attentiewaarde in het winkelschap. Potjes zijn veelvoorkomende verpakkingen voor o.a. snoep en kauwgom. Superhandig voor onderweg. Een mooi voorbeeld van een opvallende, gebruiksvriendelijke fles is de schudfles van een bekend merk bakmeel.

 • UniTube® portieverpakking

  Makkelijk te openen, te doseren en te legen

  Deze eenpersoonsportieverpakking met kant-en-klare inhoud voor direct gebruik, is perfect in te zetten als promotionele, sample- of schapverpakking. De UniTube® is moeiteloos te openen dankzij de smalle, slimme die-cut-opening. Diezelfde opening zorgt voor een gecontroleerde dosering van pasta´s en vloeistoffen. Makkelijk te openen, te doseren én te legen: een echte topper! De UniTube® werd ontwikkeld door onze partner eXpack Ltd.

 • Baguette, vernieuwende appelverpakking

  Beschermende, vernieuwende appelverpakking; nooit meer losse gebutste en onverkoopbare appels!

  Het nadeel van losse appelverkoop is dat de consument de mooiste appels uitzoekt en de beurse exemplaren laat liggen. Daarom ontwikkelden wij de Baguette: een beschermende, kartonnen verpakking waarin we alle appels mooi gaaf verpakken. Met deze verpakking voorkomt u dat appels gebutst raken en onverkoopbaar worden. De Baguette is verkrijgbaar in een bedrukbare, stapelbare één- of vierstuksvariant. Deze laatste is opgesplitst in 4 aparte vakken om het rollen en kneuzen van de appels te vermijden.

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

De merkeigenaar ontwikkelde de 'Shaker': een schudfles bakmeel voor het snel bereiden van poffertjes- en pannenkoekbeslag. Een fles die gemak, genieten én plezier uitstraalt. De introductie was gebonden aan een strakke deadline; de Shaker moest binnen 4 maanden in het schap staan. Onze klant besloot (nog) niet zelf te investeren in verpakkingsmachines. Onze kennis en ervaring met snelle, complexe verpakkingsprojecten gaven de doorslag.