Budelpack behaalt 2e plaats in verkiezing Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar!

Op 22 oktober 2019 vond in theater de Mythe in Goes de uitreiking plaats van de award voor 'Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar'.

Zeeland heeft het grootst aantal familiebedrijven van Nederland; hierdoor vormen deze bedrijven een belangrijke spil voor de Nederlandse economie. Zeeland Business zet elk jaar één Zeeuws familiebedrijf extra in het zonnetje door middel van het uitreiken van de felbegeerde titel ‘Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar’.
 
Budelpack heeft op 22 oktober 2019 tijdens de super spannende finale van 'Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar' de 2e plaats behaald!! Een plaats waar we erg trots op zijn. De mooie bedrijfsfilm van Budelpack, die op 22 oktober tijdens de uitreiking werd getoond, is hieronder te zien. 
 
 
 

(Video: CineCityXL / Zeeland Business)
 
Het centrale thema dit jaar was ‘leefbaarheid en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid’. De jury waardeerde Budelpack vanwege haar beleid op het gebied van duurzaamheid, de inmiddels al 12 jaar durende inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het sociaal-maatschappelijke ‘People Power Project’ waarbij Budelpack personeel zich inzet voor lokale doelen.
 
Op onze website www.budelpack.nl kunt u onder ‘over Budelpack’ meer lezen over onze sociale en maatschappelijke betrokkenheid.