Food verpakkingen

Het verpakken van voedsel is een vak apart. De combinatie tussen de strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid, de doorlopende verpakkingsinnovaties en de kunst  om juist uw product op te laten vallen in de schappen maakt het een behoorlijke uitdaging om tot de juiste productverpakking te komen. Kies daarom voor de expertise en ervaring van co-packing specialist Budelpack >>. Wij bieden u een breed scala aan food verpakkingen en een maatwerk service voor uw producten.

Co-packing specialist in innovatieve food verpakkingen

Als verpakkingsbedrijf biedt Budelpack 50 jaar aan ervaring in innovatieve food verpakkingen >>. Wij ondersteunen u dan ook graag bij zaken zoals productintroducties, het aanvullen van een (tijdelijke) tekort aan verpakkingscapaciteit en het ontwikkelen van onderscheidende productverpakkingen.

Onze food verpakkingen zijn onder te verdelen naar innovatief >>, flexibel >>, vormvast >>  en karton >>. Elke verpakking staat garant voor vakmanschap en voldoet aan de wettelijke eisen voor voedselveilige verpakkingen en blinkt uit in gebruikersgemak. Een waardevolle toevoeging die de kracht van uw product versterkt.

Vraag het onze co-packing specialist

Wilt u meer weten over onze food verpakkingen of een afspraak maken met een van onze co-packing specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.