Cases

U schakelt Budelpack in bij nieuwe productintroducties. Wanneer u kampt met een tekort aan verpakkingscapaciteit. Of omdat u strategisch besloten heeft tot het uitbesteden van uw verpakkingsproces. Klanten kiezen Budelpack om vele redenen. Ze waarderen onze expertise, snelle time-to-market, ervaring met complexe introducties en praktische aanpak van problemen. Deze praktijkvoorbeelden vertellen u wat u van ons kunt verwachten:

 • Ritsers: drop met chocolade in strakke designpotjes

  Van meedenken over verpakkingen tot en met volautomatisch verpakken

  Autodrop geeft een gekke draai aan elk dropje. Fruitgum in de vorm van autootjes. Drop met een verkeersthema. En nu is er Ritsers: drop met chocola eromheen. Concorp Brands, de maker van Autodrop, ging op zoek naar een geschikte verpakkingspartner om dit bijzondere dropje te verpakken. Budelpack bleek in elk opzicht de juiste keuze. Wij dachten mee over het nieuwe verpakkingsconcept, vonden de juiste verpakking en vulden deze semi-automatisch af.

 • Nieuwe, gezonde A-merkhondensnacks in stazakken

  Flexibele verpakkingscapaciteit als back-up voor capaciteitsgebrek bij klanten

  Een toonaangevende A-merkproducent van dierenvoeding introduceerde nieuwe, gezonde
  hondensnacks. Sinds de introductie maakt de omzet een forse groei door. Dit leidde tot een tekort aan interne verpakkingscapaciteit. Om de groeifase succesvol door te komen, ging de petfoodproducent op zoek naar een betrouwbare partner voor het automatisch verpakken van het volledige volume hondensnacks in stand pouches. De keuze viel al snel op Budelpack.

 • Pittige rodechilikruiden in papieren minisachets

  De meest efficiënte hogesnelheidslijn voor kleine consumentenporties

  Een wereldberoemde fastfoodketen breidde zijn kaart onlangs uit met een menu met pit: een pikante hamburger en Franse frietjes met rodechilikruiden. Door het aparte zakje kruiden zijn de frietjes naar eigen smaak meer of minder pittig te maken. Even shaken en klaar. De produ-cent van deze smaakmakers vroeg ons om de kruiden in 2½-gramssachets te verpakken. Deze producent weet inmiddels dat wij de ideale hogesnelheidslijn voor portieverpakkingen hebben.

 • Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

  De merkeigenaar ontwikkelde de 'Shaker': een schudfles bakmeel voor het snel bereiden van poffertjes- en pannenkoekbeslag. Een fles die gemak, genieten én plezier uitstraalt. De introductie was gebonden aan een strakke deadline; de Shaker moest binnen 4 maanden in het schap staan. Onze klant besloot (nog) niet zelf te investeren in verpakkingsmachines. Onze kennis en ervaring met snelle, complexe verpakkingsprojecten gaven de doorslag.

 • Jumbo Strooimini’s (private label)

  Complete product-verpakkingcombinatie van A tot Z geregeld

  Retailketen Jumbo zocht een private-labeltegenhanger voor kleine portieverpakkingen vlokken en (vruchten)hagelslag van een bekend A-merk. Jumbo leverde het artwork voor de verpakkingen en koos Budelpack als partner voor het begeleiden van het
  inkoop-, logistieke en verpakkingsproces. Vanaf de inkoop van hagelslag en bedrukt karton tot en met het afvullen en aanleveren van de kant-en-klare strooimini's bij de distributiecentra van Jumbo.

 • Multicomponentendoosjes met maaltijdingrediënten

  Strategische uitbesteding verpakkingsproces door fabriekssluiting

  In 2010 besloot Heinz vanuit strategisch oogpunt het verpakkingsproces deels uit te besteden. Vanwege de sluiting van de Honigfabriek in Nijmegen, zocht Heinz een co-packingspecialist voor het verpakken van Honig-maaltijdgerechten. Daarbij ging het om het afvullen van diverse maaltijdingrediënten in sachets en transwraps en het verpakken van de componenten in kartonnen doosjes. Onze expertise en ons oplossingsvermogen overtuigden Heinz.