Kwaliteit

De wettelijke eisen voor voedselveilige verpakkingen en verpakkingsprocessen worden strenger. Onze dagelijkse verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat consumenten onbezorgd van voedsel kunnen genieten. Dit betekent topkwaliteit, topveiligheid en tophygiëne in elk van onze 35 productieruimten. Ons hoge kwaliteitsbewustzijn en onze constante verbeterdrang bieden u de zekerheid van een betrouwbaar, voedselveilig verpakkingsproces.

Om besmetting te voorkomen werken we met strikt gescheiden verpakkingsruimtes en nootvrije zones met aparte temperatuur-, luchtdruk- en -vochtigheidsregelingen. Onze 35 verpakkingszones voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidseisen. We zijn SKAL-gecertificeerd, werken volgens BRC/IFS-principes en verpakken koosjer en halal.

Een voedselveiligheidsplan voor elk verpakkingsproject

Voor elke opdracht, voor elk verpakkingsproject stelt onze afdeling Health, Safety, Environment & Quality een HACCP-voedselveiligheidsplan op. Per project analyseren we de kritische punten. We bepalen het risico en de ernst, bedenken oplossingen en voeren aanpassingen door. Zodat de veiligheid en hygiëne 100% geborgd zijn. Daaraan doen wij geen enkele concessie.

Intensieve kwaliteitstrainingen voor medewerkers

We trainen onze medewerkers regelmatig in hygiëneprocedures en wet- en regelgeving. Onlangs hebben zij de 1,5 jaar durende E-learning-opleiding, ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken, afgerond. Het programma richt zich op het structureel verbeteren van o.a. arbeidsomstandigheden en productie-efficiëntie en het actief meedenken en handelen.

Heeft u vragen over ons kwaliteitsbeleid?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99, of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

BRC Food Certificated

BRC Food Certificated

IFS Food

IFS Food

EU Organic

EU Organic