Verpakkingsbedrijf

Verpakkingsbedrijf Budelpack combineert 50 jaar aan ervaring in het verpakken van voedingsmiddelen met een focus op kwaliteit >> en innovatie >>. Bij ons kunt u dan ook terecht voor onderscheidende productverpakkingen >> die niet alleen voldoen aan de strikte wettelijke eisen voor voedselveilige verpakkingen maar ook in de schappen aan uw gewenste uitstraling voldoen. Een sterke mix die het beste in uw producten naar boven haalt en uw doelgroep prikkelt.


Verpakkingsinnovaties voor food verpakkingen

De verpakkingsindustrie is een dynamische sector die continu te maken heeft met nieuwe ontwikkelingen, eisen en innovaties. Als verpakkingsbedrijf zetten wij dan ook hoog in op verpakkingsinnovaties voor voedingsmiddelen en bieden wij u een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden. Van vast tot vloeibaar en van poeder- tot korrelvormig voedingsmiddel, wij hebben een verpakking die perfect bij uw wensen en product aansluit.

Onze verpakkingsvormen strekken van innovatief >> tot flexibel>> en van karton >> tot vormvast >> en zijn aan uw product aan te passen. Zo zijn wij u graag van dienst met het verpakken van uw voedingsmiddelen in onder andere blisters >>, transwraps >>, sachets >>, stand pouches >> en cups >>. U zult zien dat uw product nog sterker wordt met onze verpakkingen op maat.


Vraag het onze verpakking specialisten

Wilt u meer weten over het verpakken van uw voedingsmiddelen of over onze verpakkingsinnovaties? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.