Het verpakken van Fresh producten

Het verpakken van Fresh producten (agf) wordt door Budelpack op twee manieren aangeboden:

1. Budelpack Fresh B.V. - voor het geautomatiseerd verpakken van druiven in punnets

2. Budelpack On Site B.V. - een mobiele verpakkingsservice voor het verpakken in stazakken

 

InnoFresh PackingDruiven in punnetBudelpack Fresh B.V. is in 2015 opgericht door de Budelpack Groep.

Eind 2015 is Budelpack Fresh begonnen met een unieke automatische verpakkingslijn voor het verpakken van druiven in punnets. Gedurende de eerste maanden van 2016 zijn diverse klantorders uitgevoerd en vervolgens is de opgedane ervaring gebruikt om de lijn een grote technische verbetering mee te geven, die eind mei 2016 is afgerond. De druiven worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in punnets afgevuld.

In de periode juni tot en met november 2016 werd de output geoptimaliseerd tot ruim 1200 punnets per uur zodat op deze (nu nog enkelvoudige) lijn een kostprijsvoordeel van 15% kan worden behaald ten opzichte van handmatig verpakken. Voor deze fase worden ondernemende opdrachtgevers gezocht teneinde een structureel lagere kostprijs voor het verpakken te kunnen gaan realiseren. Het is de doelstelling om de capaciteit van de lijn te gaan opschalen naar 3600 punnets per uur. 

 

Budelpack On Site Budelpack On Site BV biedt verpakken op locatie aan. Voor de Fresh divisie is in 2015 een unieke mobiele verpakkingsservice onder het thema 'Van de Tak in de Zak' gelanceerd. in de aanvang betreft dit een proef.

In een gekoelde en gesloten trailer staat een verpakkingslijn opgesteld die na aankomst binnen 10 minuten operationeel is. Deze nieuwe dienstverlening is aangegrepen om tegelijkertijd een voor de Fresh markt nog nieuwe verpakking te introduceren: de stazak.

Klik hier voor meer informatie en een demonstratievideo >>.

 

Meer informatie over Budelpack Fresh B.V. of Budelpack On Site B.V.?

Bel dan Dennis Schipper +31 (0) 166-619959 of Patrick Koppejan +31 (0)166-619945 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen 1 werkdag!

Co-packing locaties


Primair verpakken op multi-client locatie in Poortvliet (NL) (FOOD / PET FOOD / NON-FOOD) 

Op onze hoofdlocatie in Poortvliet op het Zeeuwse eiland Tholen (Zuidwest-Nederland) voeren wij co-packingwerkzaamheden uit voor retailers en merkeigenaren in heel Europa. We beschikken hier over 35 geconditioneerde, gecertificeerde verpakkingsruimtes, waaronder nootvrije zones. 

Op voedselveilige wijze verpakken we hier naakte voedingsmiddelen en dierenvoeding in vaste, vloeibare, poeder- en korrelvorm in een grote diversiteit aan verpakkingen. We investeren regelmatig in doseer-, afvul- en sluitmachines om u nieuwe verpakkingswijzen en -concepten te kunnen aanbieden.

 

Primair verpakken van druiven in punnets (FRESH)

Budelpack Fresh B.V., opgericht door de Budelpack Groep in 2015, is gericht op het volautomatisch verpakken van druiven in punnets. We verpakken uw druiven naar wens op onze unieke verpakkingslijn.

 

Mobiele verpakkingsservice bij teler of importeur (FRESH)

Wilt u groenten of fruit direct van de takken in stakzakken verpakken? We komen u met een gesloten trailer (zie video) met verpakkingslijn, verpakkingsmaterialen en personeel op elke locatie in de Benelux bezoeken. Binnen 10 minuten zijn we operationeel.

 

On Site verpakken op meer dan 50 locaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk (FOOD / PET FOOD)

Waar ligt voor u de voordeligste co-packinglocatie, logistiek, juridisch en valutatechnisch gezien? In uw eigen land, buurland of ander land in Europa? Door onze samenwerking met een van Europa's grootste logistieke dienstverleners voor de foodindustrie, kunnen wij uw producten in heel Europa én in het Verenigd Koninkrijk voedselveilig verpakken. 

Op de voor u meest gunstige On Site locatie, plaatsen we een mobiele Budelpack-productieunit voor het voedselveilig verpakken van naakte voedingsmiddelen of dierenvoeding. Heeft u een verpakkingsproject van structurele aard met een looptijd van minimaal 1 jaar? Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of mail ons!