Verpakkingsinnovaties

Co-packer Budelpack >> verpakt jaarlijks 360 miljoen naakte producten in primaire productverpakkingen. Verpakkingen die zich onderscheiden in de schappen en de consument verleiden tot een aankoop. Hiervoor bieden wij een breed assortiment aan verpakkingsvormen en een focus op verpakkingsinnovaties. Wij ontdekken, bedenken of ontwikkelen de perfecte verpakking voor uw product.

Innovatieve food verpakkingen

Als co-packing specialist is Budelpack gespecialiseerd in innovatieve >>, flexibele >>, vormvaste >>  en kartonnen food verpakkingen >>. Hierbij vervullen wij graag de rol van verpakkingsinnovator en bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor uw producten. Van nieuwe product-verpakkingscombinaties voor retailers tot probleemoplossende verpakkingsconcepten voor merkeigenaren. Onze voedselverpakkingen >> zijn onderscheidend en herbergen vakmanschap op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

In ons assortiment vindt u onder andere verpakkingsvormen zoals blisters >>, doosjes >>, cups >> en stand pouches >>.

Vraag het onze co-packing specialist

Wilt u meer weten over onze verpakkingsinnovaties of een afspraak maken met een van onze co-packing specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.