Voedsel verpakken

Als het aankomt op de kwaliteit van uw voedingsmiddelen is de verpakking een essentieel onderdeel voor de versheid, kwaliteit en het onderscheidend vermogen van uw product. Co-packer Budelpack biedt u daarom professionele verpakkingsoplossingen >> die gebaseerd zijn op meer dan 45 jaar aan ervaring in de verpakkingsindustrie. Met een veelzijdig aanbod met verpakkingsmogelijkheden kunt u bij ons terecht voor innovatieve >>, flexibele >>, kartonnen >> of vormvaste >> verpakkingen voor het verpakken van uw voedsel. Kwaliteit gegarandeerd.


Kwaliteit en innovatie in food verpakkingen

Co-packing specialist Budelpack hanteert een zeer strikt kwaliteitsbeleid op het gebied van voedselveilige verpakkingen >> en verpakkingsprocessen.  Dit kwaliteitsbeleid wordt verder onderstreept door onze BRC/IFS-principes – en SKAL certificering en een intensieve kwaliteitstraining voor onze medewerkers.

Onze verpakkingen gaan echter verder dan enkel praktische facetten. Wij zorgen dat uw producten opvallen in de schappen. Dat uw consumenten verleid en geprikkeld worden om het product aan te kopen. Wij willen dat uw producten uw doelgroep blijft boeien door onze innovatieve verpakkingensoplossingen en denken daarom graag met u mee.

Zo vertalen wij trends en uw wensen tot onderscheidende en/ of probleemoplossende verpakkingen >>


Vraag het onze verpakking specialisten

Wilt u meer weten over het verpakken van uw voedsel of over onze verpakkingsinnovaties? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.