Verpakken van voedingsmiddelen

Met oog op de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid is het essentieel dat het verpakken van uw voedingsmiddelen >> met grote zorg wordt uitgevoerd. Als specialist in co-packing van voedingsmiddelen kan Budelpack u hier uitstekend bij van dienst zijn. Met een uitgebreide expertise op het gebied van food verpakkingen voor vaste, vloeibare, poeder- en korrelvormige producten bieden wij u een dienstverlening op maat gebaseerd op 50 jaar aan verpakkingservaring. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.


Verpakkingsinnovaties voor voedingsmiddelen

Een goede verpakking is meer dan enkel een hygiënische bescherming van uw voedingsmiddelen. Zo is een goed doordachte verpakking een eyecatcher die opvalt bij uw doelgroep en in lijn is met de uitstraling die bij uw bedrijf past. Als verpakkingsbedrijf bieden wij u uitgebreide verpakkingsmogelijkheden waaronder blisters >>, doosjes >>, stick packs >>en cups >>. Kwalitatieve en innovatieve verpakkingen voor uw voedingsmiddelen waarbij onderscheidend vermogen, kwaliteit en productveiligheid centraal staan. Een totaalservice voor al uw food verpakkingen.


Vraag het onze verpakking specialisten

Wilt u meer weten over het verpakken van uw voedingsmiddelen of over onze verpakkingsinnovaties? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.