Bedenken en ontdekker van verpakkingsinnovaties

Hoe maakt u uw product tot de ster van het schap? Springt uw verpakking er voldoende uit? Een opvallende vormgeving, gemakkelijke hersluitbaarheid en/of verbeterde doseerbaarheid maken uw product succesvol. Verras en verleid uw klanten met aantrekkelijke verpakkingen. Wij ontdekken, bedenken of ontwikkelen ze graag voor u. Op uw verzoek, maar zeker ook op eigen initiatief. Samen met (internationale) partners wonnen wij al diverse verpakkingsprijzen.

Bedenker en ontdekker van verpakkingsinnovaties

Onze passie ligt in het zelf ontwikkelen van verpakkingsinnovaties: van nieuwe product-verpakkingcombinaties voor retailers tot probleemoplossende verpakkingsconcepten voor merkeigenaren. Ook speuren we continu internationale beurzen, supermarkten en innovatiecongressen af. Op zoek naar die ene verleidelijke verpakking, waarmee u straks boven al die anderen uitsteekt.

Regisseur van verpakkingsinnovatietrajecten

Wereldwijd worden geweldige verpakkingsideeën bedacht. Verpakkingen die, door gebrek aan toegang tot de markt, het schap niet zien. Samen met een team van o.a. ontwikkelaars, ontwerpers, pilot-klanten, machine- en materialenleveranciers, zetten wij als verpakkingsregisseur de poort naar de markt open. Zodat ook ú van al die mooie, nieuwe verpakkingen kunt profiteren.

 

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.