Verpakker voedingsmiddelen

Co-packing specialist Budelpack bundelt meer dan 50 jaar aan ervaring in de verpakkingsindustrie tot maatwerk verpakkingsoplossingen >> voor uw bedrijf. Als verpakker van voedingsmiddelen kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid scala aan hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor vaste, vloeibare, poeder- of korrelvormige producten. Verpakkingsoplossingen die gebaseerd zijn op een sterke combinatie van ervaring en innovatie.


Specialist in het food verpakkingen

Een productverpakking is meer dan enkel een omhulsel dat de versheid van uw producten waarborgt. Bij Budelpack begrijpen we dit als geen ander en bieden we daarom verpakkingsoplossingen die een duidelijke meerwaarde bieden. Kwaliteit en productveiligheid >> staan hierbij centraal en worden aangevuld met een onderscheidende productverpakking. Zo voldoen wij niet enkel aan de hoogste normen en eisen, maar kunnen wij uw voedingsmiddelen ook voorzien van een verpakking die in lijn is met de uitstraling van uw merk of bedrijf.

Als verpakker van voedingsmiddelen zijn wij onder andere gespecialiseerd in innovatieve >>, flexibele >>, kartonnen >> en vormvaste verpakkingen >>. Zo zorgen wij dat de geboden verpakkingsoplossing de kracht van uw product versterkt.


Vraag het onze verpakking specialisten

Wilt u meer weten over het verpakken van uw voedingsmiddelen of over onze verpakkingsinnovaties? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.