Het verpakken van food

Uw voedingsmiddelen zijn bij ons in voedselveilige handen. Wij verpakken uw naakte producten met de grootste zorg in een gecertificeerde, geklimatiseerde verpakkingsomgeving. Bij ons in Poortvliet, bij u On Site of bij een van de 50 Europese locaties (incl. het Verenigd Koninkrijk) van onze gerenommeerde logistiek dienstverlener. De locatie is mede afhankelijk van de omvang en doorlooptijd van uw verpakkingsproject. U heeft de keuze uit een zeer breed aanbod productverpakkingen. Flexibele en vormvaste verpakkingen. Kartonnen en innovatieve verpakkingen. Verschillend in vorm, uitstraling en gebruiksgemak.

Co-packing locaties


Primair verpakken op multi-client locatie in Poortvliet (NL) (FOOD / PET FOOD) 

Op onze hoofdlocatie in Poortvliet op het Zeeuwse eiland Tholen (Zuidwest-Nederland) voeren wij co-packingwerkzaamheden uit voor retailers en merkeigenaren in heel Europa. We beschikken hier over 35 geconditioneerde, gecertificeerde verpakkingsruimtes, waaronder nootvrije zones. 

Op voedselveilige wijze verpakken we hier naakte voedingsmiddelen en dierenvoeding in vaste, vloeibare, poeder- en korrelvorm in een grote diversiteit aan verpakkingen. We investeren regelmatig in doseer-, afvul- en sluitmachines om u nieuwe verpakkingswijzen en -concepten te kunnen aanbieden.

 

Mobiele verpakkingsservice bij teler of importeur (op projectbasis, op aanvraag)

Wilt u groenten of fruit direct van de takken in stakzakken verpakken? We komen u met een gesloten trailer (zie video) met verpakkingslijn, verpakkingsmaterialen en personeel op elke locatie in de Benelux bezoeken. Binnen 10 minuten zijn we operationeel.

 

On Site verpakken op meer dan 50 locaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk (FOOD / PET FOOD)

Waar ligt voor u de voordeligste co-packinglocatie, logistiek, juridisch en valutatechnisch gezien? In uw eigen land, buurland of ander land in Europa? Door onze samenwerking met een van Europa's grootste logistieke dienstverleners voor de foodindustrie, kunnen wij uw producten in heel Europa én in het Verenigd Koninkrijk voedselveilig verpakken. 

Op de voor u meest gunstige On Site locatie, plaatsen we een mobiele Budelpack-productieunit voor het voedselveilig verpakken van naakte voedingsmiddelen of dierenvoeding. Heeft u een verpakkingsproject van structurele aard met een looptijd van minimaal 1 jaar? Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of mail ons!