Flexibele verpakkingen

Met een flexibele verpakking profiteert u van unieke voordelen. De (meerlaagse) verpakking met voortreffelijke barrière-eigenschappen zorgt voor behoud van voedingswaarde, verlenging van houdbaarheid en een minder grote hoeveelheid afval. Het lichte gewicht leidt tot lagere opslag-, distributie- en vervoerskosten en beperking van het afvalvolume. Met een flexibele verpakking is eenvoudig te variëren in portiegrootte en wijze van hersluitbaarheid.

Voordelen van flexibele verpakkingen

voor voedingsmiddelen in vaste, vloeibare, poeder- en korrelvorm;in diverse vormen, formaten en materialen (papier, plastic folie en paper-look-folie);leverbaar met venster voor productzichtbaarheid;minder verpakkingsmaterialen, minder verpakkingsafval;lagere vrachtkosten, minder benodigde opslagruimte;verschillende hersluitbaarheidsmogelijkheden.

Voedingsmiddelen verpakken in flexibele verpakkingen

Wij verpakken naakte voedingsmiddelen netjes, veilig en hygiënisch in flexibele sachets, stand pouches, stick packs en transwraps. Om de houdbaarheid te verlengen kunnen we verpakkingen begassen (zuurstof uitdrijven). We plaatsen de gevulde zakjes vervolgens handmatig of automatisch in hulsdoosjes, displaydoosjes en/of omdozen en sluiten deze met hotmelt of tape.

Meer informatie over flexibele verpakkingen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter (klik hier). Wij bellen u binnen één werkdag.

U kunt ook kiezen voor één van onze vormvaste verpakkingen >>, kartonnen verpakkingen >> of innovatieve verpakkingen >>.

Flexibele verpakkingen - Budelpack

 • Sachets

  Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product? Bent u op zoek naar een voordelige schapverpakking? Of handige eenpersoonszakjes voor het verpakken van uw saus, dressing of kruiden? Sachets, oftewel kleine zakjes, zijn eenvoudige, voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen voor de distributie van kleine hoeveelheden voedsel. Minimaal materiaalgebruik, optimale bescherming!

 • Stand pouches

  Stand pouches of doypacks zijn de verpakkingen van de toekomst. De hoogwaardige, vormgevormde stazakken danken hun populariteit aan de vele voordelen voor consument en producent. De stand pouch is een sterke marketingtool voor merkpromotie. Het is een lichte, milieuvriendelijke verpakking met uitstekende sta-eigenschappen. Hersluitbaar. Logistiek efficiënt. Makkelijk in het gebruik. Visueel aantrekkelijk. Om er maar een paar te noemen.

 • Stick packs

  De uit Japan afkomstige, gebruiksvriendelijke stick packs hebben ook Europa veroverd. Het geheim? Puur gebruiksgemak. De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale portieverpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen. Ze maken het doseren van o.a. sauzen, dressings, kruiden, melkpoeder en suiker simpel en secuur. Benieuwd naar onze nieuwste oplossing voor het gecontroleerd doseren van vloeistoffen? Bekijk snel onze UniTube®!

 • Transwraps

  Kiest u ervoor uw product in een staande blokbodemzak, een hangende eurolockzak of een vlakke, liggende zak te presenteren? Met een transwrapverpakking kunt u alle kanten op. Een staande of hangende productpresentatie trekt meer aandacht dan een liggende.
  De combinatie van een staande presentatie en het grote, inhoudelijke volume van een transwrap levert u bovendien de meest gunstige inhoud-oppervlakteverhouding op.

   

Multicomponentendoosjes met maaltijdingrediënten

Multicomponentendoosjes met maaltijdingrediënten

Strategische uitbesteding verpakkingsproces door fabriekssluiting

In 2010 besloot Heinz vanuit strategisch oogpunt het verpakkingsproces deels uit te besteden. Vanwege de sluiting van de Honigfabriek in Nijmegen, zocht Heinz een co-packingspecialist voor het verpakken van Honig-maaltijdgerechten. Daarbij ging het om het afvullen van diverse maaltijdingrediënten in sachets en transwraps en het verpakken van de componenten in kartonnen doosjes. Onze expertise en ons oplossingsvermogen overtuigden Heinz.