Het verpakken van petfood

Wij verpakken uw petfood in een aparte petfoodzone. Een exclusieve verpakkingszone om het risico op besmetting door andere producten uit te sluiten. Onze inpaklijnen zijn gericht op het verpakken van dierenvoeding in sachets en stand pouches. Wilt u een andere verpakkingsvorm? Bij voldoende volume kunnen we speciaal voor u een verpakkingslijn uit onze machinepool installeren. Afhankelijk van uw situatie, kunt u petfood op onze locatie in Poortvliet laten verpakken, op uw locatie (On Site) of bij een van de 50 Europese locaties van onze gerenommeerde logistiek dienstverlener. Wat is voor u de beste locatie?

Verpakkingsoplossingen

Co-packing locaties


Primair verpakken op multi-client locatie in Poortvliet (NL) (FOOD / PET FOOD) 

Op onze hoofdlocatie in Poortvliet op het Zeeuwse eiland Tholen (Zuidwest-Nederland) voeren wij co-packingwerkzaamheden uit voor retailers en merkeigenaren in heel Europa. We beschikken hier over 35 geconditioneerde, gecertificeerde verpakkingsruimtes, waaronder nootvrije zones. 

Op voedselveilige wijze verpakken we hier naakte voedingsmiddelen en dierenvoeding in vaste, vloeibare, poeder- en korrelvorm in een grote diversiteit aan verpakkingen. We investeren regelmatig in doseer-, afvul- en sluitmachines om u nieuwe verpakkingswijzen en -concepten te kunnen aanbieden.

 

Mobiele verpakkingsservice bij teler of importeur (op projectbasis, op aanvraag)

Wilt u groenten of fruit direct van de takken in stakzakken verpakken? We komen u met een gesloten trailer (zie video) met verpakkingslijn, verpakkingsmaterialen en personeel op elke locatie in de Benelux bezoeken. Binnen 10 minuten zijn we operationeel.

 

On Site verpakken op meer dan 50 locaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk (FOOD / PET FOOD)

Waar ligt voor u de voordeligste co-packinglocatie, logistiek, juridisch en valutatechnisch gezien? In uw eigen land, buurland of ander land in Europa? Door onze samenwerking met een van Europa's grootste logistieke dienstverleners voor de foodindustrie, kunnen wij uw producten in heel Europa én in het Verenigd Koninkrijk voedselveilig verpakken. 

Op de voor u meest gunstige On Site locatie, plaatsen we een mobiele Budelpack-productieunit voor het voedselveilig verpakken van naakte voedingsmiddelen of dierenvoeding. Heeft u een verpakkingsproject van structurele aard met een looptijd van minimaal 1 jaar? Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of mail ons!