Vormvaste verpakkingen

U zoekt een aantrekkelijke en vooral stevige verpakking. Eén die gemakkelijk in het gebruik is, omdat uw product bijvoorbeeld vooral onderweg wordt gegeten. Een vormvaste verpakking beschermt uw voedingsmiddelen tegen breuk en vergruizing. Met een sleeve, sticker, zipper of sealfolie beveiligt u de verpakking ook tegen ongewenste opening. Tot slot zorgen doppen en deksels voor hersluitbaarheid. Bekijk ook onze nieuwe Comfor Lid® doseerdeksel.

Voordelen van vormvaste verpakkingen

 • voor voedingsmiddelen in vaste, vloeibare, poeder- en korrelvorm;
 • optimale bescherming tegen breuk en vergruizing;
 • mogelijke ruimtebesparing door productstapelbaarheid;
 • temper-evident-eigenschap (sleeve, sticker, zipper of sealfolie);
 • verschillende hersluitbaarheidsmogelijkheden.

Voedingsmiddelen verpakken in vormvaste verpakkingen

We verpakken uw voedingsmiddelen netjes, veilig en hygiënisch in vormvaste blisters, bekers en cups, flessen en potjes. Vervolgens plaatsen we de gevulde verpakkingen handmatig of automatisch in kartonnen omdozen en sluiten deze met hotmelt of tape.

Meer informatie over vormvaste verpakkingen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens (klik hier) achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

U kunt ook kiezen voor één van onze flexibele verpakkingen >>, kartonnen verpakkingen >> of innovatieve verpakkingen >>.

Vormvaste verpakkingen - Budelpack

 • Blisters

  De voorgevormde plastic verpakking met aluminium achterzijde is vooral bekend geworden als doordrukstrip voor kauwgom. Uw klanten kunnen er snel één uitdrukken, terwijl de rest beschermd blijft. Bij ons vindt u het primair, secundair en tertiair verpakken van blisters onder één dak: het afvullen en sleeven van de blisters, het vullen en cellofaneren van de trays en het verpakken van de trays in omdozen. Volautomatisch verpakken leidt tot voordelige verpakkingen!

 • Flessen en potjes

  Vormvaste flessen en potjes bieden producten maximale bescherming en hebben een hoge attentiewaarde in het winkelschap. Potjes zijn veelvoorkomende verpakkingen voor o.a. snoep en kauwgom. Superhandig voor onderweg. Een mooi voorbeeld van een opvallende, gebruiksvriendelijke fles is de schudfles van een bekend merk bakmeel.

 • Doosjes

  Door de onbeperkte mogelijkheden zijn doosjes gewilde verpakkingen. Met creatieve vormen, formaten en bedrukkingen vallen uw koekjes en zoetwaren extra op. Onze speciale kartonneerlijn voor droge kant-en-klaarmaaltijden verpakt meerdere componenten in één doosje, zoals sachets kruiden en transwraps pasta. Net zo makkelijk verpakken we diverse smaken broodbeleg in portieverpakkingen en combineren we deze automatisch tot assortimentsverpakkingen.

 • Cups en bekers

  Cups en bekers hebben een vaste vorm en comfortabele grijpopening. Handig in het gebruik! De toegankelijkheid zorgt dat de klant met zijn hand moeiteloos de bodem van de cup of beker bereikt. Zonder geritsel, zoals bij zakjes. Vooral prettig als uw snacks, snoepjes, nootjes of chocolaatjes ook in de auto of in de bioscoop gegeten worden. En hebben uw klanten behoefte aan een doseerfunctie? Dan voegt u Comfor Lid® doseerdeksels aan uw bekers toe.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

Bakmeel verpakken in vormvaste schudflessen

De merkeigenaar ontwikkelde de 'Shaker': een schudfles bakmeel voor het snel bereiden van poffertjes- en pannenkoekbeslag. Een fles die gemak, genieten én plezier uitstraalt. De introductie was gebonden aan een strakke deadline; de Shaker moest binnen 4 maanden in het schap staan. Onze klant besloot (nog) niet zelf te investeren in verpakkingsmachines. Onze kennis en ervaring met snelle, complexe verpakkingsprojecten gaven de doorslag.