Kartonnen verpakkingen

Vouwkarton is licht, flexibel en 100% recyclebaar. U kunt eindeloos variëren met vormen en vouwtechnieken. Tegen relatief lage stanskosten. Dit resulteert in verpakkingen met een verrassend onderscheidend karakter. Van clicktop-, tot halvemaan- en meerhoekige doosjes. Van bekers met standaard deksels tot bekers met innovatieve Comfor Lids®. Kartonnen verpakkingen springen in het oog door de combinatie van vorm en kwaliteitsbedrukking.

Voordelen kartonnen verpakkingen

 • voor voedingsmiddelen in vaste, poeder- en korrelvorm;
 • veel variatie in vorm en vouwtechniek tegen relatief lage stanskosten;
 • ruimtebesparing door productstapelbaarheid;
 • leverbaar met zakje of coating voor betere barrière-eigenschappen;
 • leverbaar met venster voor goede productzichtbaarheid;
 • uitstekend te bedrukken en 100% recyclebaar.

Voedingsmiddelen verpakken in kartonnen verpakkingen

Met kartonneermachines verpakken wij uw naakte en/of voorverpakte voedingsmiddelen in kar-tonnen bekers en doosjes. We vullen (on)gecoate verpakkingen in diverse kwaliteiten en formaten af met voedsel in vaste, poeder- en korrelvorm. Daarna plaatsen we de bekers en doosjes handmatig of automatisch in omdozen en sluiten deze met hotmelt of tape.

Meer informatie over kartonnen verpakkingen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens (klik hier) achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

U kunt ook kiezen voor één van onze flexibele verpakkingen >>, vormvaste verpakkingen >> of innovatieve verpakkingen >>.

Kartonnen verpakkingen - Budelpack

 • Blisters

  De voorgevormde plastic verpakking met aluminium achterzijde is vooral bekend geworden als doordrukstrip voor kauwgom. Uw klanten kunnen er snel één uitdrukken, terwijl de rest beschermd blijft. Bij ons vindt u het primair, secundair en tertiair verpakken van blisters onder één dak: het afvullen en sleeven van de blisters, het vullen en cellofaneren van de trays en het verpakken van de trays in omdozen. Volautomatisch verpakken leidt tot voordelige verpakkingen!

 • Doosjes

  Door de onbeperkte mogelijkheden zijn doosjes gewilde verpakkingen. Met creatieve vormen, formaten en bedrukkingen vallen uw koekjes en zoetwaren extra op. Onze speciale kartonneerlijn voor droge kant-en-klaarmaaltijden verpakt meerdere componenten in één doosje, zoals sachets kruiden en transwraps pasta. Net zo makkelijk verpakken we diverse smaken broodbeleg in portieverpakkingen en combineren we deze automatisch tot assortimentsverpakkingen.

 • Cups en bekers

  Cups en bekers hebben een vaste vorm en comfortabele grijpopening. Handig in het gebruik! De toegankelijkheid zorgt dat de klant met zijn hand moeiteloos de bodem van de cup of beker bereikt. Zonder geritsel, zoals bij zakjes. Vooral prettig als uw snacks, snoepjes, nootjes of chocolaatjes ook in de auto of in de bioscoop gegeten worden. En hebben uw klanten behoefte aan een doseerfunctie? Dan voegt u Comfor Lid® doseerdeksels aan uw bekers toe.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Jumbo Strooimini’s (private label)

Jumbo Strooimini’s (private label)

Complete product-verpakkingcombinatie van A tot Z geregeld

Retailketen Jumbo zocht een private-labeltegenhanger voor kleine portieverpakkingen vlokken en (vruchten)hagelslag van een bekend A-merk. Jumbo leverde het artwork voor de verpakkingen en koos Budelpack als partner voor het begeleiden van het
inkoop-, logistieke en verpakkingsproces. Vanaf de inkoop van hagelslag en bedrukt karton tot en met het afvullen en aanleveren van de kant-en-klare strooimini's bij de distributiecentra van Jumbo.