Multicomponentendoosjes met maaltijdingrediënten

Strategische uitbesteding verpakkingsproces door fabriekssluitingIn 2010 besloot Heinz vanuit strategisch oogpunt het verpakkingsproces deels uit te besteden. Vanwege de sluiting van de Honigfabriek in Nijmegen, zocht Heinz een co-packingspecialist voor het verpakken van Honig-maaltijdgerechten. Daarbij ging het om het afvullen van diverse maaltijdingrediënten in sachets en transwraps en het verpakken van de componenten in kartonnen doosjes. Onze expertise en ons oplossingsvermogen overtuigden Heinz.

De oplossing van Budelpack

Ons voorstel voor het verpakken van de familiegerechten sprak Heinz aan. Net zoals de wijze waarop we het bedrijf hebben geholpen een probleem op te lossen. De transferperiode voor de verhuizing van de verpakkingslijn zou uitkomen op 3 maanden. Dat was niet acceptabel.

Heinz stond op het punt te sluiten. Medewerkers vertrokken; een tekort aan technisch personeel dreigde. Daarop stelden we voor een aantal medewerkers uit te lenen. Honig kon voortproduceren en wij leerden de lijn kennen. Na 2 maanden hebben we de lijn in Nijmegen zelf afgebroken en in Poortvliet opnieuw opgebouwd. De transfer was in 6 weken tijd voor elkaar.

Overweegt u uw verpakkingsproces strategisch uit te besteden?
Bel voor meer informatie +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.