Jumbo Strooimini’s (private label)

Complete product-verpakkingcombinatie van A tot Z geregeldRetailketen Jumbo zocht een private-labeltegenhanger voor kleine portieverpakkingen vlokken en (vruchten)hagelslag van een bekend A-merk. Jumbo leverde het artwork voor de verpakkingen en koos Budelpack als partner voor het begeleiden van het inkoop-, logistieke en verpakkingsproces. Vanaf de inkoop van hagelslag en bedrukt karton tot en met het afvullen en aanleveren van de kant-en-klare strooimini's bij de distributiecentra van Jumbo.

Complete product-verpakkingcombinatie van A tot Z geregeld

Retailketen Jumbo zocht een private-labeltegenhanger voor kleine portieverpakkingen vlokken en (vruchten)hagelslag van een bekend A-merk. Jumbo leverde het artwork voor de verpakkingen en koos Budelpack als partner voor het begeleiden van het
inkoop-, logistieke en verpakkingsproces. Vanaf de inkoop van hagelslag en bedrukt karton tot en met het afvullen en aanleveren van de kant-en-klare strooimini's bij de distributiecentra van Jumbo.

De oplossing van Budelpack

Bij iedere product-verpakkingcombinatie komen we wel iets bijzonders tegen. Dit keer ging het om minidoosjes met hele kleine klepjes. Daar staat veel spanning op. De lijm was dus cruciaal; deze moest de klepjes bij hoge productiesnelheden verlijmen en dichthouden.

Op basis van een technische tekening ontwierp het reclamebureau van Jumbo de verpakking. Jumbo stuurde het artwork naar onze dozenleverancier, die ons de bedrukte plano's bezorgde. Omdat wij geen productspecialist zijn, werken we regelmatig samen met een externe partij die het juiste product selecteert. Voor dit project hebben wij echter zelf het product ingekocht.

Uw eigen merk uitbreiden met een product-verpakkingcombinatie?
Bel voor meer informatie +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.