Directie

André Nieuwkerk richtte in 1971 Budelpack op. Bijna 40 jaar later is het de beurt aan de 2e generatie. In 2010 heeft Peter Nieuwkerk enthousiast en gedreven de leiding van het succesvolle contractverpakkingsbedrijf op zich genomen. Samen met Marcel Baljeu vormt hij het directie team van Budelpack Poortvliet B.V. We stellen ze graag aan u voor:

Peter Nieuwkerk • Managing director - DGA

Peter Nieuwkerk, zoon van oprichter André Nieuwkerk, deed 10 jaar commerciële ervaring in diverse branches op. In 2004 startte hij zijn dienstverband bij Budelpack Poortvliet B.V. In 2010 werd hij tot managing director benoemd en in 2012 verwierf hij een aandelenmeerderheid. Peter is verantwoordelijk voor strategie, commercie, inkoop, HSEQ en innovatie.

Marcel Baljeu • Director - Aandeelhouder

Marcel Baljeu heeft jarenlange ervaring op het gebied van administratie en financial controlling. In 2007 is hij het management team van Budelpack Poortvliet B.V. komen versterken. Marcel is verantwoordelijk voor financial controlling, financiële administratie, ICT, personeelszaken, ICT en automatisering, logistiek, magazijn en expeditie.

Onbezet • Operations Manager

De Operations Manager is verantwoordelijk voor productie, projectmanagement, technische dienst en engineering. 

Meer informatie over Budelpack?

Lees meer over onze geschiedenis, wie we zijn en wat we doen.
Heeft u vragen? Bel +31 (0) 166 - 61 99 99, mail info@budelpack.com of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­
info@budelpack.com