Wat doen wij

Voortdurende variatie in verpakkingen prikkelt uw klanten tot aankopen. Variatie in portiegrootte en gebruiksgemak is ook het antwoord op actuele thema's zoals vergrijzing, gezonde scholen en kleine huishoudens. Wij vertalen trends en klantwensen in onderscheidende en/of probleemoplossende verpakkingen. Met ons brede assortiment productverpakkingen en onze innovatieve verpakkingsconcepten blijft u consumenten boeien en binden. Dit doen wij:

Primair verpakken van voedingsmiddelen voor merkeigenaren

U levert uw voedingsmiddelen naakt aan in vaste, vloeibare, poeder- of korrelvorm. Wij verpakken ze netjes, veilig en hygiënisch in een verpakking naar wens. Primair verpakken vereist specifieke kennis. Wij kennen het gedrag van naakte voedingsmiddelen en lege verpakkingen. En weten precies hoe we uw producten moeten verpakken om ze te laten schitteren in het schap.

Private-labelproducten met onderscheidende verpakkingen voor retailers

In uw streven naar extra omzet zoekt u onderscheid. U wilt flexibel zijn, kunnen variëren, de aandacht van uw klanten trekken. Goede producten in slimme, gebruiksvriendelijke verpakkingen helpen u daarbij. Wij verzorgen het complete traject: vanaf de inkoop van grondstoffen, producten en verpakkingen tot de aflevering van kant-en-klaar verpakte producten bij uw distributiecentra.

Meer informatie over het extern verpakken van voedingsmiddelen?

Bel +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens (klik hier) achter. Wij bellen u binnen één werkdag.

Lees meer over ons assortiment productverpakkingen >>.

Vragen?

Neem contact met ons op

Paasdijkweg 15 ­
4693 RE Poortvliet
Tel. 0166 619 999 ­

Kwaliteit

Mensen onbezorgd laten genieten van veilig voedsel is ons dagelijks werk. Bij Budelpack bent u verzekerd van hygiënische, BRC/IFS-gecertificeerde verpakkingsprocessen.