Pittige rodechilikruiden in papieren minisachets

De meest efficiënte hogesnelheidslijn voor kleine consumentenporties Een wereldberoemde fastfoodketen breidde zijn kaart onlangs uit met een menu met pit: een pikante hamburger en Franse frietjes met rodechilikruiden. Door het aparte zakje kruiden zijn de frietjes naar eigen smaak meer of minder pittig te maken. Even shaken en klaar. De produ-cent van deze smaakmakers vroeg ons om de kruiden in 2½-gramssachets te verpakken. Deze producent weet inmiddels dat wij de ideale hogesnelheidslijn voor portieverpakkingen hebben.

De oplossingen van Budelpack

De kruidenproducent richt zich met zijn producten vooral op de b-to-b-markt en heeft daarom geen eigen verpakkingslijn voor consumenteneenheden. Het is zijn bewuste keuze om bij de introductie van consumentenproducten externe, flexibele verpakkingscapaciteit in te schakelen. De kruidenproducent levert big bags met 500 tot 600 kilo rodechilikruiden aan en wij doen de rest.

De hamburgerketen start binnenkort ook in een ander Europees land met deze shaking fries als onderdeel van het kindermenu. Daarmee komt het totale aantal verpakte sachets rodechilikruiden op vele miljoenen stuks. Een pittige opdracht, maar voor Budelpack een fluitje van een cent!

Wilt u uw voedingsmiddelen ook extern laten verpakken?

Bel voor meer informatie +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.