Ritsers: drop met chocolade in strakke designpotjes

Van meedenken over verpakkingen tot en met volautomatisch verpakken Autodrop geeft een gekke draai aan elk dropje. Fruitgum in de vorm van autootjes. Drop met een verkeersthema. En nu is er Ritsers: drop met chocola eromheen. Concorp Brands, de maker van Autodrop, ging op zoek naar een geschikte verpakkingspartner om dit bijzondere dropje te verpakken. Budelpack bleek in elk opzicht de juiste keuze. Wij dachten mee over het nieuwe verpakkingsconcept, vonden de juiste verpakking en vulden deze semi-automatisch af.

De oplossingen van Budelpack

Concorp zag de verpakking helder voor zich. Het moest een recht, strak, kunststof potje worden. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat dit verpakkingsidee werkelijkheid werd. Het potje moest voldoen aan design- en functionele wensen, aan strikte voedselveiligheidseisen en bovendien betaalbaar zijn. Wij begeleidden het gehele voortraject en leverden uiteindelijk het perfecte potje.

De aanschaf van een verpakkingslijn voor potjes zoetwaren kost tijd en geld, en vergt know-how. Concorp liet de Ritsers daarom extern bij Budelpack verpakken. Zo kon de producent de nieuwe drop snel, risicovrij en tegen een lage investering introduceren. En kregen wij de mogelijkheid te doen waar wij sterk in zijn: het voedselverpakkingsproces van het begin tot het einde regisseren.


Verpakkingsondersteuning nodig bij de introductie van een nieuw product?

Bel voor meer informatie +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag