Nieuwe, gezonde A-merkhondensnacks in stazakken

Flexibele verpakkingscapaciteit als back-up voor capaciteitsgebrek bij klanten Een toonaangevende A-merkproducent van dierenvoeding introduceerde nieuwe, gezondehondensnacks. Sinds de introductie maakt de omzet een forse groei door. Dit leidde tot een tekort aan interne verpakkingscapaciteit. Om de groeifase succesvol door te komen, ging de petfoodproducent op zoek naar een betrouwbare partner voor het automatisch verpakken van het volledige volume hondensnacks in stand pouches. De keuze viel al snel op Budelpack.

De oplossingen van Budelpack

Door onze dedicated petfoodzone konden we snel reageren op het verzoek om miljoenen stazakken hondensnacks af te vullen. We verpakken in deze speciale verpakkingszone alleen droge dierenvoeding in sachets en stand pouches. Hiermee sluiten we elk risico op besmetting door andere voedingsmiddelen uit. Zo garanderen we opdrachtgevers 100% kwaliteit en voedselveiligheid.

We werkten al eerder met deze petfoodproducent samen bij het verpakken van kattenvoer. Wij hebben toen het beeld gevestigd van een co-packingspecialist die actief meedenkt, snel reageert en sterk is in het onderhouden van dagelijkse contacten. Dat vertrouwen van toen konden we nu, met het verpakken van hondensnacks in stazakken, opnieuw waarmaken.

Verpakkingstraject deels of geheel uitbesteden aan een externe partner?

Bel voor meer informatie +31 (0) 166 - 61 99 99 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag.