Budelpack is 1 van de genomineerden van de NL Packaging Awards!

Op 30 juni 2020 is door de jury van NL Packaging Awards bekend gemaakt dat Budelpack met 'Copacking on Demand' 1 van de 4 genomineerden is in de categorie 'Innovatie Techniek'

Copacking on Demand is ontwikkeld door Budelpack als oplossing voor een bestaande klant zodat deze geen voorraad hoeft aan te leggen, snel kan wisselen van menu’s en eenvoudig kan variëren in portiegrootte.

De betreffende klant heeft kleine onvoorspelbare orders van 200 tot zo’n 1000 zakjes per run en daarom heeft Budelpack een plannings- en productieproces ontwikkeld dat gebaseerd is op onvoorspelbaarheid.

On Demand op hoge snelheid produceren bestaat nog niet in de co-packers-branche en Budelpack is daarmee uniek. In zes maanden tijd stelde een multidisciplinair team van Budelpack een verpakkingslijn samen en schreef zelf de productie- en planningssoftware.

Het On Demand concept is zeer geschikt voor een e-commerce organisatie die geen voorraden wil, regelmatig van menu wil wisselen, en porties op maat wil leveren.

Op 11 februari 2021 worden de winnaars door NL Packaging Awards bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in NBC te Nieuwegein.